Sunday, December 16, 2012

The Bourne Legacy (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1194173/?ref_=fn_al_tt_1

Mulle väga meeldis filmi esimesed pool tundi kus naturaalses looduses pusserdav agent ja CIA's arvutimänge mängivad (droide juhtivad) poisid omavahel vägikaigast vedasid. Kuidas Renner ja mägimajas valves olnud agent..omavahel kõõritavad ja me vaatajana ootame kumb esimesena noa või tabureti haarab (ei haaragi).
Kuid siis läheb juba edasi nagu klassikaline poose Bond ja Mission impossible segune movie. Kus hästi palju napilt olukordi ja efektsematest efektsemaid tagaajamis ja kihutamis stseene.
Peategelane veab kaasas millegipärast üht ehmunud näoga tsikki (Rachel Weisz). Kõige krooniks on täiesti sürreaalne ja ülekeeratud siklitega kihutamise stseen.
Peatumatu hull palgamarvar kes kuulid seljas sikli selga ronib ja lenksu peal verd tilkudes ikka veel ihkab oma ohvrit tabada.
Eks ta üks Robin Hood ole..kus ära põlatud töömesilane tsinovnikutele kätte maksma asub, kes oma kabinettides ennast juba surematuks-puutumatuks kuulutanud.
Nii halb ta ju polnud..peategelased tugevad ja sümpaatsema poolsed. Liig palju meenutas tegevus Bondi-Mission impossibe mudelit. Meeldivaks üllatuseks oli Edward Norton, kes oma vaikse hääle ja olekuga oli meeldiv. Mängis hästi välja tõeliselt jõetuks tegevat agenti oma kaastöötajate rumaluse ja lollide ettepanekute vahel.
Filmitegijad millegipärast ei taha keskenduda ega mängi piisavalt võimalusega et käesolev tegevus toimub samal ajal Bourney hullamistega oma endiste nukujuhtidega.
Kui juba Bourney , siis ikka kindlasti ootan ja ootasin rohkemat.





No comments:

Post a Comment