Tuesday, December 25, 2012

Puss in Boots (2011)



http://www.imdb.com/title/tt0448694/

Oli plaan minna kinno ja ära vaadata 3d jõuluhitt "Kääbik" esimene osa (kuidas neil õnnestus küll sellest 3 osa välja imeda?). Siis aga kujutasin ette täis saali ,kuhu minul küll planeerija inimesena varakult pilet oleks broneeritud. Sest kõik on kohal ja Peavad ära vaatama Kääbiku..sest on nagu see sõrmuste isand..nu see ongi see sama. No päris ei ole aga ..sama ikka. Siis ma kujutasin ette et kogu selle rahvas täis saali üle kolme tunni sunnivad nad mind prillidega filmi vaatama. Mis võtab 25% heledusest maha ja pole minu jaoks kunagi seda kannatuste rada väärt olnud.
Pere mahitusel vaatasin hoopis kassi loo ära. Ei pidanud pettuma..kergesti seeditav ,vaimukas. Nii et kui olete tüdinud Shreki reboundidest ,siis soovitaksin küll palju madalamatel tuuridel, mitte nii hüsteeriline. Pole nagu sundust tingimata naljakana mõjuna (tegijad pea 100% samad mis Shreki puhul Chris Milleriga eesotsas).
Sarmantne kass..kes vana kõutsina ikka ihkab veel mängida. Vananev röövlipaar, kes mures et röövida küll lõbus aga bioloogiline kell tiksub..peaks hakkama järglasi muretsema. Kaua sa ikka metssea kaarikuga kihutad ja inimesi röövid.
Kassiinimestele toredaid äratundmis momente.




No comments:

Post a Comment