Tuesday, December 18, 2012

Resident Evil: Retribution (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1855325/

Alice ärkab ülesse ja kohtub zombidega..kui mitu aastat see meil juba nii on. Ja ikka ma vaatan suure mõnuga. Sellest filmist saanud perversne hobi nagu arvatavasti oli omal ajal Dallase vaatamine.
Noorem generatsioon kes vist isegi seda mängu ei tea kui ta esimese hitina tuli, ja pole Jovovichiga 5'ndat Elementi näinud..vaatab hämmingus et mis sitta jälle toodetud on. Üks kehv zombie lugu.
Film ise endiselt väga halb, kuid sest pole midagi. Selega ma olen arvestanud.
igikestev duell kumb kestab kauem kas Underworld või Resident Evil, siis panustaks viimase peale. Rersident Evil olnud algusest peale suht vilets B filmi käkk. Underworld alustas mahlakalt aga järgi suht kuivatatud nahk sellest. resident Evilil pole midagi kaotada olnudki.
Urbi poiss oli ka kohal, nagu Õhtulehe filmirubriigis kindlasti meeldiks ära mainitud saada..ehk siis "Meie mees resident Evilis".
Michelle Rodriquez sai seda teha mida ta oskab..üks väheseid naisi kes suudab automaati õiget pidi ja enam vähem õiges asendis käes hoida. Ai see sai nüüd magusalt sovinistlik lause. Kui juba läks siis veel. Mila hakkab 40 saama ja ikka näeb ta väga "mahlakas" välja.
Film kus tulistati palju..ja nägudega inimesed eriti pihta ei saanud. Pihta said need kes kandsid gaasimaski (äkki nad vaesekesed ei näinud läbi uduse klaasi et tule ette astusid) või kelle geenid olid muteerunud.
Veel..veel. Ärge kuulake kriitikute ja ablaste vaatajate nurinat.






No comments:

Post a Comment