Saturday, December 1, 2012

Total Recall (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1386703/

Teine mees kes viimase 15 aasta jooksul oma vananemist ekraanil ei reklaami ja jäänud ikka samaks.
Ulmekas..
Mees kihutab läbi maakera tuuma teisele poole maakera Inglismaale vabrikusse tööle. Tal on imelilus naine, kuid ikka miskit kummitab ega anna rahu. Ja möll hakkab.
Kui kõik hästi, siis ära torgi . Olgu ühiskonna kord milline tahes..kas vaba..ajupestud..demokraatlik..monarhistlk..anarhistlik. Alati leidub keegi kes sooviks meid sellest jamast "vabastada". Tahame me seda või mitte.
Rahustav on see et tulevikus on kõik suht sama kultuurses maailmas. Inimne läheb peale tööd õllekasse..litsid ilusti tänaval kangi alla meelitamas. Elektroonikat pisut rohkem, telefonid on veel lahedamad.
Film mis sopedab mälestuste ja teadvusega on raske jälgida. Ootad millal nüüd mees üles ärkab , või proovid ära aimata mis võib olla loo tagune lõplik tõde.
Väga palju ..väga palju napilt momente. Rohkem kui elus..
Õnneks sajab seekord tänaval rohkem vihma. Hämmastav oli B filmilik finaal. Kus halvim mees filmis peab peategelasega vihmas labase kakluse maha. Kuid kui oled viimase bossi selili löönud on ka film otsas.
Kõige tüütuma ja viletsama rolliga sai maha Kate Beckinsale kes oli jube tüütu , "plastikust" ja ei tahtnud kuidagi ära surra.



No comments:

Post a Comment