Monday, October 29, 2012

Tropa de Elite (2007)



http://www.imdb.com/title/tt0861739/

Film mis ammu mul järjekorras istunud peale "Cidade de Deusi" nägemise šokki. Tegu täieliku tsungliga, mis metsa asemel toimub agulis. Iga mees teeb mis tahab. Ja relvasid on laiali jagatud vagunite kaupa. Loomulikult nendest ka paugutatakse kui neid nii palju liikvel juba on.
Ainus mida seal tänavatel kardetakse on mehed mustas..äraostmatud eliit rühm. Need mehed ei tule läbirääkima. Need mehed tulevad selleks et tappa kõik keda nad relv käes näevad. Ka iga põmmpea teab et kui tapab (kasvõi erariides) eliitrühmlase kirjutad sa samas alla iseenda surmaotsusele.
Politsei on ise juurteni korrupteernud ja veel see ka omakorda korrupteerunud. Jaglelevad vaid omavahel, kes millist ala kontrollib.
Kui noored politseinikud neilt raha pihta paneb et politseiautodele selle eest varuosi osta pole ülemustel miskit teha. Politseid kutsuda ei saa..:)
Nägime "Full metal jacketi"laadset sõjaväelaagrit, kus eesmärgiks oli nõrgemate välja kraapimine.
Ega film piirdunud vaid maditamisest ja kätekõverdustest.
Peategelane ..eliitrühma kapten tahab ametist loobuda ja otsib endale asendajat. Sest pere paljunemas.
Kuid mees saab aru, et ta käed ei värise vaid siis kui ta oma tööd teeb. Kui ta proovib sellest eralduma..hakkab ta ihu värisema ja psüühika tõrkuma.
See ei ole töö mida koju ukse taha saab jätta, kui oled ukse kinni löönud ja külmkapist piima võtab. Sellise elu eest juba ei põgene.
Uhh kui mõnus on eestis elada peale seda kui see film lõppes..jahh tegeleme siin oma pseudoprobleemidega acta ja muud koerused mis me isikuvabadust piiravad. Jahh lõunamaal on soe ja mehed vürtsikamad-seksikamad eestimaa daamide jaoks..kuid damn see oli põrgu.
Proovin ka Tropa de Elite teise osa ära vaadata kordki.





No comments:

Post a Comment