Thursday, October 25, 2012

Safe House (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1599348/

Nagu ka üks tegelane tekstis ütles kui Denzel sisse astud..et black Dorian Gray. Nii ta ka on..se on juba hämmastama panev. Kuidas saab üks mees olla 20 aastat pea ühesugune. Ega Denzel ei paindu..ja ega näitleja saa. Lugu kas loksub tema jaoks paika või mitte..vaatab mees kaamerasse ja oma asja teeb ta tuntud headuses ikkagi ära.
Hullatakse Lõuna Aafrika vabariigis..kus mehel kel minu arust maailma parem töö ja selle kohane palk valvab ühte CIA "pesapaika". Loobib tennispalli vastu seina..surfab netis ja landib linnapeal naisi. Aga ikka ei ole me nooruk rahul. Ryan Reinolds on ehe ameerika filminägu, kel euroopa filmis vist küll miskit teha poleks. Ameerikas võib ta nägu sobida ükskõik millise ameerika jeebi-trucki reklaami.
Hämmastava lollusega hiilgab me noor tegelane veel..pärast seda kui teda on paar korda omade poolt tappa üritada peab tema tähtsaks endiselt Denzel "omade" kätte välja toimetada.
Madistatakse piisavalt..igakord kui pinevaks läheb muutub ka kaamera ebastabiilseks ja värisevaks et kinni vist mätsida ja arusaamatuks teha kaklusstseene.
Peategelase koguvad uusi haavasid ja kuule nagu magnetid. Kuni aimatava lõpuni välja.
Täiesti keskpärane..turvaline kulgemine.
"Thank you. We take it over now."





No comments:

Post a Comment