Sunday, October 28, 2012

The Hunger Games (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1392170/

Kärbeste saare lugu on minu needus mis vit kunagi minust ei lahku..kui asi puutub üksteist tapvatesse noortesse, maski taha pugemise muutmiskunsti. Lendab see needus taas kohale ja tuletab ennast meelde.
Algus ja sektor 12 olemus oli väga ilusasti vormistatud ja tehtud. Robotliku väljanägemisega valged sõdurid. Valgeks võõbatud lilla kostüümiga daam, kes mõjus tõelise ufona (võõrkehane) seal keskonnas ja kes ei tundnud ka ennast üldse mugavalt.
Jennifer Lawrence kuulub mul lemmikute hulka peale "Winter bone" filmi. Jalad maas neiu. Küll proovib rez. teda sitasti mängima panna..hulga ..puid kratsida ja maas püherdada. Ometigi tuleb Lawrence sellest kõigest ilusti ja auga välja.
Saadetakse me tegelased Bladerunneri tüüpi linna (kus sajab vaid kõvasti vähem vihma). Seda linna juhib Donald Sutherland kes on nagu filmimaailma kummitus ja jalutab kohale siis kui tahab ja alati ootamatute projektide puhul. Olgu selleks siis C film või noorte tiinekate uus kultuslugu.
Ka Stanley Tucci tundub raiskamine selles loos. Selle mehe aega peaks kvaliteetsemalt kasutama.
Woody Harrleson teeb ühe oma elu kehvema rolli.
Jälle venitati lugu üüratult pikaks ja mängu moderaatori muudatused ei olnud intrigeerivad vaid pigem tüütud. Raputasid minu reelt maha..ma  ei saanud enam aru kes kellesse armus ja kes mida taotleb.
Raamatulugejad on kindlasti pettunud resultaadis mis nad said.
Kuid pole hullu..sellised lood unustatakse veel rutem kui Avatari.



No comments:

Post a Comment