Monday, October 15, 2012

Cleanskin (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1598873/

Film mis tundub olevat pisut alahinnatud. Hästi korraliku castinguga briti lugu. Kui segada ja klassifitseerida meeldib siis miski Le Carre ja Bouney segu.
Sean Benn sobib filmi ainsa põhimõttelise mehe rolli suurepäraselt. Juured maas tegelane kes ei salli vassimist ja riigi nime mõttetur pruukimist.
Kaltsupead pusivad Londonis et oma aadete eest kätte maksta. Nu nagu ikka. Laseme neid uskumatuid õhku nii palju kui võimalik. Saame ise paremiimagda ja oma isandale ligemale. Tegelikult jäigi kogu loo eesmärk suht arusaamatuks. Mees kes noori mehi pommi meesteks värvas oli millegipärast pisut groteskne tegelane. Higine mees kes pidi õhtul õhku lendama tuli mentorilt nõu küsima..kes askeldas oma perega auto kallal. Vastus oli aga selline et ma oleks ta enda seal samas õhku lasknud.
Klassikaline kahe osapoole 1-1 vastu pusime ..pusserdamine ja ajaga võidu jooks oli väga hästi tehtud.
Kuna mõlemad tegelased olid tehtud piisavalt inteligentsena et suudaksime vastavalt rassile mõlemale kaasa eldada. Rez. muide ka araabia maade juurde mees. Kas ta suutis olla rohkem objektiivne selle teema puhul? Ei, seda mitte.
Korralik casting ja muhe briti film.







No comments:

Post a Comment