Tuesday, October 30, 2012

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1611224/

Uskumatu. Lastefilm ..nu se mida pühapäeva hommikul saaks saksa muinasjuttude asemel näidata. Rez see sama kes tegi halva Wanted filmi. Mees kashastanist Timur Bekmanbetov. Renny Harlyni masti mees..kuid õnneks on vahepeal 20 aasat mööda läinud ja mitsed muutunud. Timur oma efektide ja siplemisega ei saagi kahjuks surematuks. Olgu ta nii efektne kui tahes..vastu kõmisev tühjuse -naiivsuse vastu see ikka ei saa. Vaataja ei ole loll. See vist vene maitse viga et üheks kandvaks rolliks võetud kehv näitleja, kuid pea täpne Philip Krikorovi koopia Dominic Cooper.
Lisaks veel uskumatult viletsad grimmid ja veidi kirve keerutamist.
Ja ma ei mõista mis valu on karitooliumi trepile kivisse raiutud mehele anda-fantaseerida vampiiriküti tiitel. Eesti vastand oleks siis "Jaan Tõnisson vampiiri kütt"..sõge eks ole. Sellist pealkirja kuuldes ei saa tõsiseks jääda. Vaid Ken Saan oleks eestis piisavalt rikutud meelega et sellise pealkirjaga film valmis teha.
Lõunaosariiklased on lahinguväljal asendatud vampiiridega. Võitjate privileegid..nad võivad vastase muuta kelleks tahavad. Vaata mis nad saksamaaga tegid. Veel 65 aasta hiljem ikka veel see riik kompleksides ja vajab psühhiatri pidevat järelvalvet.



1 comment: