Saturday, January 14, 2012

The Rite (2011)




Lahe käkk. Klassikaline lugu..noormees kahleb omas usus ja komandeeritakse itaaliasse oma ala meistritelt koolitust saama. Klassikalise loo terminil sellel juhul ei ole mitte midagi..see ei ole nii ehk nii halva filmi garantiiks.
Alustame loengust mida me noormees külastas..kus tuim lektor näitas tahvlil slaide vaimust vaevatutest ja arusaamtuid maale minevikust kus keegi mees mõõgaga teist torkab. See peab olema neetud. Eriti vahvad olid kirjeldused et kuidas deemonit ära tunda..see oli a ala et inimene ei tunne ennast hästi ja vaatab palju selja taha. Sellist juttu kuulasid siis hardunult üle maailma kokkutulnud vaimude väljaajajad..oma ala spetsialistilt.
Poole filmi peal kohtue ka deemonitega..kes on cool käheda häälega ja ülbe meeskriminaali tüüpi nähtus, kes kähistab häält ja hirmutab oma kuulajalt Hooverliku mul on su toimik faktide virr-varriga. Võtab ju kõhu lahti küll.
Mis usumeestel vastu panna on..kobiseda ladina ja inglise keeles palvete mantrat.. ja et ütle oma nimi deemon. Kui Hopkinsi sugune dinosaurus suudab ka sellises teksti nappuses enam vähem hakkama saada, siis me noore peategelase kobina peale deemonina oleks ma küll naerma hakanud.
Miks ma väänan ja norin filmi sisu ja teksti kallal..sest kogu tervik oli nii kuratlikult halb.

No comments:

Post a Comment