Sunday, January 15, 2012

The Comapny Men (2010)



Film majanduskriisist (surutisest eesti keeles). Lahe vaadata sellist ajal kus iga mees ennustab iganädal et euro kukub kokku homme.
Lugu sellest kuidas firma kukub koondama mehi..ka neid kes arvasid oma Porche roolis ja hiigelsuurtes majades elades et nendega iial miskit sellist juhtuda ei saa. Sest nad on omal kohal töötanud 30 aastat.
Inimene vist peaks tihemini töökohta vahetama, et ära ei pööraks ja ühele kohale armunult ja kiindunut seisma ei jääks. See ajab koguni nii soojaks et mees kes koduski ei julge öelda et nüüd selle asjaga perses..marsib töökohta AK47' ga tagasi. et seda ei juhtuks vahetage tihemini töökohti.
Omanikel on täiesti õigus samal ajal osta veel kallim auto ja ehitada endale veel suurem kontor..see omanike õigus. Ärge neid küll süüdistage.
Teine lahe asi oli ameerikalik ettekujutus kokkuhoiust..perekond elab tõelises monster majas..(kindlasti üürikas) ja raha pole..mis esimesena ära anda kokkuhoiu mõttes peale Porchet?..loomulikult perepoja XBox. See üüratu raharöövel. Pereisa mossitab ja sõimab naise näo täis kui see lõpetab tema golfiklubi liikme maksud.
Karm oli ka ameeriklaste süsteem..motivatsiooni ontor töö kaotanud meestele.
Ka ameeriklane poetab pisara ja kiidab takka..et lõpuks ometi aus film kogu sellest majandus jamast. Tippjuhist saab puusepp-ehitusmees. Wow.. Nagu oleks ingel laskunud inimeste hulka. Töö on raske ..aga aus ja lõbus.
Kuid mida see mees teeks kui talle kõik tagasi anda..ostaks uuesti Porche ja veel suurema maja. Vähemalt eestlane ei kõhkleks sekunditki.
Näitlejate brigaad oli sissekäinud meestest koosnev ja töötas ilusti.

No comments:

Post a Comment