Friday, February 18, 2011

The Next Three Days (2010)




Ma usun et tegijate kavatsused olid ausad..teha üks korralik, realistlik thriller. Kõige suuremas takistuseks sel teel sai niru stsenaarium.
Professori kes õpetab ülikooolis (see mees peab olema tark) naine (kes on liiga ilus) mõistetakse süüdi mõrva eest mida ta loomulikult ei sooritanud. Meeleheitmel professor proovib asju korda ajada. Kahjuks keegi teda ei usu..ja mees proovib siis naise vanglast põgenema aidata. Mis on iseenesest neetud kummaline samm inimliku loogika reas.
Edasi läheb hapumaks..politsei hulgas on neetult palju helgeid päid kes näiteks oksendavat meest vaadates tajuvad et siin taga on rohkem kui oksendav mees.
Muidugi teeb professor seinale suure skeemi,,koos kaardi, piltide ja joonistega. Kuna mees on "tark"..professor ikkagi siis läeb kõik suht libedalt..mis jäi ainult täiuslikust põgenemis loost puudu oli stseen kus hea mees võmmiga näiteks läbi võre rahulikult jutuajamine enne kui tagaajamine edasi läeb.
Russel tegi seda mida ta alustas ajakirjaniku filmis..jääb arusaamatuks miks oli kirjutatud ja jäetud filmi sisse Olivia Wilde osa. Ootasin kuni lõpuni et äkki on tal ka muu ülesanne kui laspse hoidmine..aga polnudki..tüng! Kerge raha teenib ka Liam Neeson, kes tegi arvatavasti oma sutsaka ühe päevaga ära.
Nõrgake, stereotüüpne ja naiivne.

No comments:

Post a Comment