Sunday, October 10, 2010

A-Team (2010)




Märuli šanriga tahetakse juurde saada kliente üle 30'aastaste hulgast.
Tõeline unistuste action film..pauku-mürinat-leeke-kihutamist oli niivõrd palju et ei jaksagi kõike enam jälguda. Tunne sama mis esimest korda elus soomes VHS poodi sattudes, neil oli seal kõike ja valida enam ei suutnud.
Sama siis ka A-teami mäsuga..action stseene oli niivõrd palju et tegijad ei viitsinudki kõike rohelise ekraani materjale korralikult lõpuni töödelda, sest vaataja niikuinii ei pane seda tähele ja selleks ajaks ajud pehmed.
Kas uus A-rühm on parem kui vana..njaah neil on seos. Kuid 80 ndate seriaal on 10 aasta pärast klassika (alati lendab auto trampliinist ringi..alati kargab keegi ülevalt kellegile kallale, surma ei saa keegi, B.A. igas neetud osa keevitab). 2010 aasta filmiversioon on aga enamusel 10. aasta pärast meelest läinud.
Kui veel norida..siis sain aru seriaali tegijatest et ei jõua igakord geniaalset plaani kokku panna..tulemus oli enamus ajast see et keevitame rauast auto ja sõidame läbi aia.
Uues versioonis üritati aga kokku tuli miski soga. A la ..meil on veel paar autot eraldatud..laseme need kah õhku.
Nais kapten Jessica Biel kes pidi mängima karmi sõjaväelast, kellel kamandada hunnik mehi..nägi oma lokkis laka ja miniseelikuga pisut naeruväärne välja.
Kellele meeldib küllastunud paugutamis lugu..see on teile.

No comments:

Post a Comment