Saturday, October 23, 2010

Knight and Day (2010)




Klassikaline romantilise märuli mudel (küll sai uhke šanri nimi)..kaks suurt nime, action, romantiline liin, eksootilised võttepaigad, üle võlli keeratud ja üdini kurjad vaenlased.
Kipun ennast kordama aga tundub et see ongi kujunemas Hollywoodi probleemiks..et ei leita ja ei juleta kasutada noori näitlejaid kui vaja uut romantilist lugu arendada. Ikka palgatakse peaossa..tublides 40'ndates. staare. Kes punnivad ja kõvasti vaeva näinud et nooremad välja näha..ja enamus tekste samuti kirjutatud u. 25 aastastele. Ikka kistakse välja kas Cameron Diaz, Jennifer Aniston..(ime et nad Meg Ryanit siiani ei kasuta). Nad peaks ka sellel dekaadil korraldama näiteks austraaliasse invasiooni ja tooma sealt bussi täie uusi potensiaalseid staare, kui enda veri nõrk.
Loos olid kõik ju olemas..ometi oli tulemus isegi eelaravamusest kehvem. šanr ise oli juba segane. Naeratav ja kuule pähe kihutav spioon Cruise ei ole usutav enam. Samuti nägi kahtlaselt sile näost välja. Peaosas staarid litsusid küll kõvasti ennast üksteise vastu ja naeratasid meelalt..ometi klappi nende vahel polnud.
Tom oli vist saanud hea päikseprilli reklaamlepingu. Igatahes kandis ja demonstreeris ta oma raame igal võimalikul juhul ja eeskujulikult.
Tom peaks nüüd kümneks aastas aja maha võtma ja kortsukreemid minema viskama, et siis tulla tagasi kortsus ja toriseva vanamehena. Äkki siis leiab ta taas endale niši.
Fiasko. Isegi üle keskmise kõrvalosa sutsu ei olnud, mida esile tuua.



No comments:

Post a Comment