Monday, October 11, 2010

12 Rounds (2009)




Renny Harlin ei saa siiani vist üle vihast et teda Die Hard III rez. ei palgatud. Nu igatahes on ta välja otsinud Die Hard 3 kõige esimese stsenaariumi visooni ja seda ise "paremaks" töödelnud.
Terrorist saab vangist välja ja hakkab ausat võmmi kiusama..terrorist on kaval ta on koostanud pene 12 astmelise elu ja surma mängu politseiniku jaoks (kas kõlab juba nagu Die Hard 3 moodi). Näitlejate valik pole aga kahjuks Die Hardi seeria vääriline..kandilise lõuaga kooliteatri staar soleerib peaosas. Siis veel lisaks terve rida B ja C kategooria ässasid. Kes naudivad oma kohutavaid stamp lauseid.
Kogu film meenutab täielikku retro lugu.. Oli ju plahavatusi ja autoga kihutamist, kuid kõike sai mõnuga kuskilt eemalt vaadelda ja muiata.
Kui lõpus koorus lahti meie terroristi geniaalne plaan, mille politseinik läbi hammustas, polnud minus grammingi üllatunud olekut.
Renny jäigi aastasse 1991 meist maha. Hea et ta eestlane pole, siis saaksin igapäev postimehest lugeda mitu õlut ta jõi ja kellega vahekorras oli.

No comments:

Post a Comment