Friday, January 20, 2012

Drive (2011)



Bronson oli hea..Valhalla oli küll ilusa pildiga.aga liiga pikkade pauside ja pisut ufo film. Nüüd Drive. Minu lõi see film pikali. Kui aastal 2011 tehakse veel selliseid filme siis polegi maailm vast nii hukas.
Vahest ei peagi palju rääkima..vaikuses võib olla ikka palju rohkem kirge, mõitsmist ja arusaamist. Jutustajaks palgati abistama muusika..mis on geniaalselt koostatud backtrack. Igal pool kus keegi taustaks laulab tasub teda ka kuulata..sest laulul on miskit hetke olukorra iseloomustamiseks öelda.
Kogu dialoog on lünklik ja vilets..uskumatuna tundub kuidas sellisest kehvast materjalist nii hea asja kokku sai.
Winding Refnil on silma..seda nägin juba Valhallas..pilt on imeilus ja paigas. Ei peagi filmima koske..vaid ilusat pilti saab edastada ka igapäevast "igavat" elu filmides.
Sisu ei tahaks ma mitte lahkama ja analüüsima hakata..(uskuge seal on mida analüüsida ja mis teemadel heietada ..mida keegi mõtles ja tundis..sest kogu lugu täida ise lüngad pausidest koosneski). Suurepärane casting...indilik ja need inimesed keda tarvis.
Vaatajad ongi kas kohutavalt pettunud või siis vastupidi. Mina kuulun nende teiste hulka ja tahaks need esimesed kuradile saata.
Väga hea film ..10/10.

No comments:

Post a Comment