Thursday, January 28, 2010

Mad Max Beyond Thunderdome (1985)


























Ja õhtu jätkus. Koos selle looga lõppes me edukas saaga. Kui Bondi filme saab alati uue teha siis Mad Maxile oli see viimaseks piisaks karikas. Mel Gibson on moondunud meheks keda me teame ka 20 aastat hiljem pea samasugusena. Produtsendid on kolmanda loo ajal peale surunud , et film peab olema vaadatav ka lastele, paljast tissi enam ei tohiks olla, palju lapsi, haiget saavad vaid halvad. Ja kokku saigi multikas, Indiana Jonese hale koopia. Tegevus muudkui kulgeb ja meie kangelane satub järjest uutesse situatsioonidesse, millest ta siiski auga välja tuleb.
Trigooliaga juhtus siis selline lugu..mida osa edasi seda hullemaks asi läks, seda rohkem raha raisati, seda rohkem taheti vaatajale meeldida. Ja läkski kaduma see esimese osa võlu. Vähemalt saime sellest triloogiast Mel Gibsoni.

7 comments:

  1. Ja kui poleks Gibsonit, siis poleks me siiani kinos näinud Jeesuse seiklusi või tähendab kannatusi ma tahtsin öelda. Usklik viinanina - välipreester Otto Katz tuleb meelde, ka tore mees.

    ReplyDelete
  2. Ja Gibsoni "Bravehearti" nägemata poleks Cameron kunagi selle peale tulnud, et õige vabadusvõitleja peab näost sinine olema. Tükk filmiajalugu ja hunnik pappi oleks tegemata jäänud.

    ReplyDelete
  3. Jeesuse seiklused mul vaatamata ja ka ladina ameerika verine lugu. Ma hoian eemale filmidest, kus peab naturaalselt näitama "kuidas taha keeratakse". Ka Trieri selle pärast ei salli

    ReplyDelete
  4. Kui sa pead naturaalse tahakeeramise all silmas seksi, siis Trieri filmidest näeb seda naturaalsel kujul ainult "Antikristuses", kui mu mälu ei peta. Kui aga vägivalda, siis muusikalis "Tantsija pimeduses" pole ka seda.

    ReplyDelete
  5. Miks mitte "Dogvile"..
    Trier on agresiivne..naturalist. Liiga kange "naps" minu jaoks.

    ReplyDelete
  6. Nu eks üritati kõikidest blockbusteritest korraga matti võtta ning välja tuli nagu tavaliselt...
    Verine Ladina Ameerika ei olnudki väga verine - Mel Gibson muuvi kohta- korraks vist oli, aga ega ta midagi head ka ei olnud.
    Ajatappeks vist kõlbab, tingimusel, et isegi Mad Max 3-e pole käepärast.

    ReplyDelete