Wednesday, July 22, 2009

Cobra (1986)
























Just see sama Cobra. No mine perse kui cool Stallone selles filmis oli..kindel et tolle aja õudsate soengutega naised ei saanud kuu aega rahulikult magada. muide vist üks kenamaid neist oli ka filmi kaasatud Stallonega kaasa jooksma. Sly proovib siis kõik trikid ära..üles kääritud käised..päikseprillid..hambaork..nikkel püstol..tilli kohale püksi topitud sokk. no kõik on lubatud, sest aeg oli selline. Kui 60 ndate filmid nimetatakse klassikaks, 70 ndad. friigi ajastuks. Siis 80 ndad. on katastroof.
Kuid kahtlemata vajalik ajastu sest arvan et just sellest filmist palju šnitti võetud hilisemateks hittideks. Stseen mees lükatakse kohe kiirabiautosse ja ennem seda on vaja ju kindlasti veel juttu ajada..(arvan et see Cobrast võetud). lahe kaskadööride punt oli kaasatud, kelle näod oli vist kõikidele filmivaatajatele juba pärast 4ndat suremist tuttavad..seega topiti neile pähe kiivreid ..sukki,rätte suu ette jne. jne.
Olen kindel et nägin ühte sikli seljast kõmmutavat naisterahvast 5 korda surma saamas. Kuri oli suur ja kole mees , kes sai oma teenitud palga. Ja Stallonel oli pärast seda filmi viieks aastaks kepp garanteeritud.

1 comment: