Sunday, July 26, 2009

Angels and Demons (2009)



















Vaatasin ka selle ära. Da Vinci koodiga oldi ikka mõnuga ämbrisse astutud..heast kollasest raamatust oli saanud alla keskpärasuse film. Punt jälle koos Howard, Hanks..üllatus mulle McGregor (kui esimese osa päästis vanameister McKellan siis seekord panin oma lootused McGregori peale). Läks nagu alati, kõik jäi auklikuks ..müne tegelase loogika sammud jäid ikka minu jaoks vägagi lahtiseks ja segaseks. kugi raamatut lugenud oleks ka "kuivalt" vaatajale Hanksi jälgides selgeks saanud millal ta eksib ja millal mitte. Kui Hanks avastab ruttu peale kohale jõudmist (ilma muusikata) et järgmine laip asub lõunas..siis ta sunnik eksib kui aga on lähiplaan kirgastunud ilmega Hanksist (seekord siis koos muusikaga) läeb asjaks.
Kogu lugu ise Õhtulehe ja Postimehe vahepealne..loed on põnev , aga pärast natuke häbi.
Mida fil tegi..hommikul kummitas , oli meeles..see igal juhul positiivne. olgugi et see võis olla negatiivne reakstioon..aga reaktsioon siiski.
p.s. ameeriklased tituleerisid selle national treasure 3´ks. kui jõuetu on inimesete fasntaasia kui nende ajalugu piirdub paarisaja aastaga.

No comments:

Post a Comment