Monday, February 4, 2013

Lawless (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1212450/?ref_=sr_1

Hillbillyd naudivad kuiva aega ja villivad piirkonna parimat samakat niikuis jaksavad. "Linnast" tuleb aga ülbe rotinägu (Guy Pearce) kes hakkab oma osa nõudma ja seni vankumatud kolm venda Niff-Niff, Naff-Naff, Nuff peavad viimastena libesikule vastu hakkama.
Mulle meeldib väga mis Tom Hardy viimasel ajal teinud. Sellise vaoshoitud ja rafineeritud näitleja tahaks iga rez oma filmi. Ta sobib vaat et kõikjale.
Guy Perace oli oma rollilt nii vastik, et ei taha üldse kohe käsi tõusta teda kiitma. Intrigeeriva sooritusega on aga kindlasti tegu. Neetult kahju oli et Gary Oldmani , kes treileris soleeris tegelik sooritus nii väikseks jäi.
Filmi aeglane rütm oli meeldivalt lummav..näitas kaadril terrasil istuvat meest niivõrd kaua et ma hakkasin uurima et kas minu maha mängimis seade on kinni jooksnud vms. Kuid siis õnneks nägin võrk ukse taga liikumist ja terassile ilmus ka teine tegelane.
Ajastule truuks jäädes on julmust kamulaga. Kaamera kes küll diskeertselt pilgu piinamistelt viimasel hetkel enne minu füüsilist pilgu pööret kõrvale, kuid nähtu oli siiski piisavalt vastik.
Kes se tola küll arvas et siirupise lõpu juurde kleepimine teeb filmile head? See pigem kärpis tekkinud muljet.
Dan Dehaan tegi rolli , kus tekkis efektne side noore Di Caprioga ..midagi sellist oleme me kõik näinud hästi mängitud Di Caprio "What's Eating Gilbert Grape" loos.
Film oli kaasa elama panev, haarav ja kaasa tunde tunnet tekitav.















No comments:

Post a Comment