Sunday, February 20, 2011

The Scorpion King: Rise of a Warrior (2008)



Mul hakkas filmide valik järjekordselt kihva kiskuma..tuli mõte otsida ja üles leida oma okse-taluvuse piirid. Seekord süüdlaseks Kanal2 (kanal hulludele keskmistele hüsteerilistele eestlastele)..pikutasin ja hakkasin vaatama.
Kunagi oli Tõnismäel sellise koleda musklis logoga jõusaal nimega Fortes..selle sama saali vennas saalist oli läbi astutud antud loo produktsioon ja palgatud kõik kelle piitseps jämedam kui minu oma...näitlemis oskusega -1. Me kõik mäletame Conanit..nu midagi sellist.
B film mis kindlasti hullutab veel pikalt inimesi Säästumarketi DVD riiulis.
Veel..reklaamidest ja Kanal2'est. Ka pimedal koledal ööajal..arvas kanal 2 et ma tahaks hirmsasti litsidele helistada ja hea pesupulbriga pesta. Nu igatahes tuletasid nad seda meelde suht lühileste ajavahemike tagant ja lolli järjekindlusega. kas on olemas tõesti inimesi kes on nõus eelpool nimetatud kanalist mõne filmi algusest lõpuni vaatama.
See oli oksekas..vaatan veel mõne kuni plahvatan nagu paks kiuslik klient Monthy Pythoni retorani šketsis.

9 comments:

  1. Ühestki reklaame vahelesurvast telekanalist pole juba ammu enam suutnud filme vaadata. Misiganes head (või halba) filmi parasjagu vaatad, väga tobe on, kui mitu korda film lihtsalt katkeb ja sul on silme ees hambapasta (vihkan praeguseni seda kobrast), imevad tiivulised (kahjuks ei pea ma vampiire silmas) ja juba su postis mainitud pesupulber. Saksa kanaleid vaadates oli seda tavaliselt veidi lihtsam üle elada, esiteks olid reklaamid veidigi mitmekesisemad, teiseks oli suur valik kanaleid, mida reklaami ajal klõpsida... mille tulemusel juhtus küll igavamate filmide puhul sageli sedasi, et reklaam algas, vajutasin mõne teise kanali ette ja vahtisin siis sealt tulevat asja kuni ka see kanal hakkas reklaami näitama ja mulle meenus, mida ma esialgu üldse vaatama hakkasin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ollie Malabanan Laus The Scorpion Queen of Malate Manila Philippines.🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂waynemoises@gmail.com.😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎omlaus@yahoo.com.🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂😀😀😀😀😀😄😄😄😄😃😃😃😊😊😊😆😆😆😝😝😝😝😝😝😁😁😁😁😁😁😅😅😅😅😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

      Delete
    2. Prequel to The Scorpion King film series starring Michael. Copon & Randy Couture. 🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

      Delete
    3. OLLIE MALABANAN LAUS THE SCORPION QUEEN!!!!!!!

      Delete
  2. Televisoon on üldse sellisel kujul idiootsus. Mis mõttes, et ma vaatan TV-kavast, et - "Ohhooo, hea film tuleb järgmine reede" - ja siis ootan nädala aega, et seda filmi mingite segavate subtiitrite ja oksendamiseni pikkade/tihedate reklaamidega vaadata ja seda loomulikult selle asemel, et torrent tiksuma panna - yeah, right!
    Telekas on selleks, et oleks kuskile DVD-mängijat külge ühendada ja jalgpalli EM/MM-i vaadata - kõik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ollie Malabanan Laus The Scorpion Queen of Malate Manila Philippines.🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓😊😊😊😊😊😊🙂🙂🙂🙂🙂🙂😲😲😲😲😲😜😜😜😜😄😄😄😄😄😃😃😃😃😳😳😳😳😳😎😎😎😎😎😎😎😎

      Delete
    2. Olybel Malabanan Laus's The Scorpion Queen of the Philippines.😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

      Delete
  3. Oluord on hull..
    Vaadakem mis saated kroonivad vaadatuse edetabeli tipus..kohutav (kui peate Pealtnägijat või Reikop-Välba asja heaks ajakirjanduseks, siis minu poolest ei erine need üldse Võsa reporterist..vaatajaga manipuleerimiseks vaid teised vahendid).
    Ja ega minu pult üle ETV või ETV2 pole mitu kuud juba vabatahtlikult läinud

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sequel to epic action adventure fantasy melodrama film series starring Michael Copon & Randy Courier in Scorpion King 2:Rise o the Warrior.

      Delete