Monday, March 22, 2010

The Road (2009)

















Inimesed taas maakera perse keeranud..enam päikest ei paista ja ühiskond nagu harjunud oleme nägema on kadunud. Hullavad-võimutsevad hillbillyd, kannibalid. Nii see ongi ..olen seda vist tosin korda juba korranud et vaja on vaid telekaid 500 krooni odavamalt müüa, kui inimene on nõus teisel kõri läbi närima ja ta jalge alla talluma. Inimene on julm loom..selline inim olevusvõitlus oleks tohutult tülgastav ja realistlik.
Vigo Mortensen on nagu loodud filmi kus peab olema salkus märgade juustega ja habetunud. Ta on veider näitleja, kunagi ei tee ta midagi rohkemat kui tavaliselt ometi on sellest tema maneerist (vaenulikult öeldes) stambist küll ja veel. Hea näitleja materjal kellel piisab sellest kes ta ise on.
Isa rändab pojaga selles sõgedas maailmas ja püüab temale õpetada inmlikkust või nende riismeid, mis veel järel. Kohutavalt masendav lugu..film mida tahaks peale vaatamist ära unustada ja lükata kausta filmide juurde mida ma enam kunagi ei puudu (sinna kus juba ees ootamas "Laineid murdes", "Seven", " Tantsija pimeduses")...tahaks peale seda selget taevast ja muretut naiivsust.



No comments:

Post a Comment