Saturday, October 24, 2009

Moon (2009)






























Film mis on väärt palju rohkem tähelepanu, kui ta saanud on. Stsenaristidele peab au andma et kokku keeranud sellise uhke loo. Mis pani nii mõtlema, kui kaasa elama (hiljem lugesin välja et tegu kellegi Duncan Jonesi raamatu ainetel tehtud looga). Ma oleks nii tõbras küll et riputaks selle filmi Kosmose Odüsseia 2001 'ga ühte kasti. Geniaalne lugu. Ei tahaks kohe rohkem vihjeid anda sisu kohta, kuigi tahtmine on suur. Vaid nii palju et sealgi filmis olema superarvuti võrdluseks Hal 9000 ga..on seekord arvuti nimi Gerty (Kevin Spacey loeb)..ja vahelduseks ei ole arvuti ka kuri..vaid tahab kuni lõpuni aidata. Geniaalne film Sci-Fi fännidele solgi vahelduseks..head vaatamist. Mina vaatan seda mõni päev uuesti.

2 comments:

  1. Põhimõtteliselt oli ta ju ok aga lugu ju väga tihe ei olnudki. Kui käima jooksis siis sõitis juba nigu iga teine auto. Ma käisin ilma pausita kusel isegi vahepeal.

    ReplyDelete
  2. Easy riding..see see ongi, Vaatasin Kosmose Odüsseiat iga päev vahepeal unerohuks..mõnusa rütmiga ..vastuvõetav. Hea soe on olla.

    ReplyDelete