Tuesday, March 3, 2020

Bohemian Rhapsody (2018)



Ei ole geeniuste elu kerge. Mäletan kui Freddy suri ja muusikaõpetaja oli sellest rusutud. Oli selline avatud meelega meeldiv õpetaja ja me kuulasime ta muusikat. Tollal tiinekana tundus se stilistiliselt võõras, kuid samas intrigeeriv muusika.
Oligi selline mees olemas, veidras kohas sündinid oma ala geeniust ei hoia miski pudelis, selline mees teeb seda ja jõuab sinna kuhu ta mõeldud on.  Selline Freddy võib rikkuda rock muusika reegleid oma Bohemian Rhapsody looga tal on selleks õigus.
Filmi nõrgemaks osaks vist saab tuua lihtsustamist. Nu ei saa see manager olla nii loll ja nii paha, samuti abiline sõber oli loodud täielikuks jobuks. Olgu Freddy milline geenius tahes peab tunnistama, et tema liikuma panevaks jõud ja suur osaline ta eduloos oli bänd. Freddy poleks nii hea olnud ilma Radio Gaga bassikäiguta.
Rami Malek on teinud väga korraliku kodutöö ja detialsus mida kopeeritud Grande finaales Wembley kontserdil on muljetavaldav. Väga meeldiv film ka nooremale generatsioonile Queeni tutvustamisel ja ka Queen ehk saab vahepeal mõned plaadid müüa ja Brian May nüüd juba oma halli põõsaga paar livet juurde. Eks ole näha mil elu taas väikse kaarega meid ja mind Queeni juurde tagasi toob. Oli meeldiv taaskohtumine.
Jätkan muusika lainel , vaatasin ära ka "Rocketmani" ja loodan et David Bowiest keegi filmi ei tee.




No comments:

Post a Comment