Thursday, March 17, 2011

TRON: Legacy (2010)



What a fuck was that?! Mäletan vana Throni mida kunagi ammu kui nüüd ei eksi siis soome televisioonist nägin..olid sellised veidrad neoonvalgusega tüübid..askeldamas veidras pimedas ruumis. Kogu asi meenutas millegipärast muusikavideot..aga 3 ja poole minuti asemel kestis see ikka tublisti üle tunni. Mina pidasin tollal vastu vast 30 minutit.
Kuna ulmekate toodanguga on nagu on ja nälg juba oli siis otsustasin siiski ka ära vaadata Throni uus versiooni.
Uus versioon..hiiglama palju aega ja vaeva läheb tänapäeva lollile noorele selgitamiseks et millega meil tegu..ja selgitus tö lõppeb alles siis kui film lõppes. Eks ta üks Justin Bieberi segane unenägu kokkuvõttes olnud..osa texti ja teksti siseseid klišesid sain juba mõnuga näitlejatele ette öelda.kõik oli nii ette arvatav. Arvutiga tehtud noor Jeff Bridges nägi naeruväärne välja..ja muide sellele friigile oli antud üks filmi peaosi. Preili Olivia Wilde kes mu lemmik seriaalist House lahkus nägi endiselt väga seksapiilne välja ka sellises kohutavas tiineka ulmekas.
Kui kedagi kiita siis kunsntiku.
Juba kinos treilerit vaadates ma protesteerisin et miks see volumi nupp nii põhja ometi on keeratud et kino muidu tubli subbakad korisema võttis.
Mida siis vaadata oli.et kas sinine jutt ühtib punase juti ja seda 3d's modelleeritult..ptüi raisk. Pool filmi vaatasin..edasi juba kerisin..(seda ei juhtu just tihti ka alla keskmise filmi puhul).
Kui see on aastal 2010 tiineka lemmik film siis tänapäeva keskmise noore ajukäärudest järele jäänud küll sile keeglikuul. Jääme "ootama" järge.

No comments:

Post a Comment