Thursday, March 24, 2011

Faster (2010)




Ei olnudki nii paha. Paistab nii et The Rocki puhul on sama lugu nagu enamus muudelt elualadelt filmi ära karanutega ja muidu ebasümpaatsete näitljatega , et mida vanemaks nad saavad seda rohkem nad mulle talutavamaks muutuvad.
Loomulikult kui musklid juba on, peab neid ka korra vähemalt näitama..või kangutama selga T särgi kus ka ilus õllekõht uhkelt punnitaks kui ta olemas oleks.
Mees saab vangist välja..saab kätte meeste nimekirja ja kukub neid siis järjest nottima. Omab ja kasutab ta selleks uhket trumliga kuue lasulist matt-nikkel paugutit.
The Rock oli väga vaoshoitud ja peaaegu ilma tekstita..tema ülesanne oli jõlliatada-vihastada-tulistada ja see talle sobis.
Sisu mängis ise ette palju klišeedele avatud libastus kohti ja igakord ma ootasin et nüüd teevad ära..astuvad sinna lõksu kindlasti..kuid ei suudeti kõigist neist osavalt mööda laveerida ja lõpuni stiilset joont hoida. Selles valdkonnas ei vastuta ma gigolo tüüpi palgamõrvari rollisoorituses ja tema veel mõttetuma elukaaslase omas. Need kaks olid klišeede kuningad nii näitlejate valiku kui ka soorituse poolest.
Ilus keskmine märul.



No comments:

Post a Comment