Sunday, August 1, 2010

Boogie Nights (1997)




Olin kodus ja hakkas see lugu telekast jooksma. Teadsin ju ennem seda lugu (oma 4-5 korda varem seda vaadanud)..ometigi jäin istuma ja magnet vedas taas kuni lõpuni välja.
Oma kümme aastat tagasi kui seda filmi esimest korda nägin olin ma juba rez. Paul Thomas Andersoni geeniuseks kuulutanud, sest olin juba näinud unustamatut "Magnoliat" . Mees kasutanud mõlemas filmis pea sama näitetruppi, sest see lust, sundimatus ja tegijate rõõm mõlemas filmis selgelt näha. Seamor Hoffman, Julian Moore, John Reilly, Philip Paker Hall, William Macy.
Booginights on lugu ajast mil pornot filmiti veel filmilindile ja näidati kinodes. Satub punti noor hiiglasliku peenisega täkk Mark Wahlberg .Kelle kohale oli planeeritud ka variandina Di Capriot, seekord läks vist valikuga hästi. Di Caprio küll julge poiss, kuid Markis on isegi rohkem häbenematust ja lusti.
täiesti uskumatult hea osa teeb Burt Reynolds..andes sellega tagasitõuke oma come backi ja põnevate osade-sutsude jadale. Tema kuulub kindlasti nende meeste hulka kelle näitlemisoskused läevad aastatega vaid paremaks. Muidu tüütu Heather Graham teeb samuti rollergirlina toreda osa.
70 ndate. kidš, koos geniaalse kunstinuku tööga. Sisaliku nahast kingad, laevukestega itaalia disaineri poolt disainitud nailonsärgid jne..jne.
Tõeliselt suur film ja tähtis film minu jaoks.


No comments:

Post a Comment