Saturday, August 1, 2009

The Good Shepherd (2006)




















Kennedy ajastu mulle hirmsast meeldib. Castro..stiilsed inimesed, autod, külm sõda, naiselikud naised. De Niro siis seekord rez. ja 2,5 tundi materjali. Uhke näitlejate plejaad.. Miks küll tegijad ei mõista kui suur oht on kasutada Angelina Joliet..mõlemal viimasel juhtumil kus ta osalenud minu jaoks olen ma eelarvamusest oimetu ja ka pärast filmi nõutu. Kas see oli hea film?
Peaosaline Matt Damon oli kahtlemata tubli ja mängis meil maha jada ..ülikoolist kuni lõpuni agentuuris. Ajastu meeldis..teema meeldis , nii et arvan et minult päris objektiivset arvamust nii ehk nii välja ei pigistaks.
Peab ära mainima Turturro tubli sooritus ja siiras rõõm hetkeliseks taasohtumiseks Joe Pesciga.
Ühel hetkel tahtsin ka tõsiselt vastu väidata..kui Itaalane küsis..et meil näe itaalastel on madonna, usk ja pizza. Iirlastel..kodumaa. Aga mis sinul on? Ja mees vastas: "United states of America!" Sel hetkel tahtsin talle vastu lõugu anda..see riik seisabki neil samadel itaalastel, juutidel ja iirlastel. Kui poleks neid poleks sul ka United states of americat..tuhm.
oli tahetud teha spiooni saaga..välja tuli jupp siit ja jupp sealt..aegajalt muudame grimmi õigustamatult liiga pikk lugu.

1 comment: