Wednesday, February 26, 2020

Dolittle (2020)

https://www.imdb.com/title/tt6673612/?ref_=nv_sr_srsg_0

Mida kõike laste pärast ära ei tehta. Kuna Dolittle periood kodus käsil on (käidi nii "Endlas" etendust vaatamas, kui loetakse raamatut), siis tuli ka see film ära vaadata.
Filmi mis vist veel rohkem peksa saanud , kui "Sipsiku" film ja seda vist ka paraku asja eest. Sipsiku kohta hinnangut anda ei saa, kuna pole veel filmi näinud. Väliselt meenutab see hüsteeriat mida ikka aegajalt eesti inimesi saadab. Kuna inimene siuke ärevile aetud loom on, siis tean osasid kes ei julge lapsi sellepärast kinnogi enam saata , sest et teatavasti vägistatakse Sipsik seal ära. Pöörases maailmas ikka elame me küll.
Dolittle oli vist Downey jr. projekt kõvasti raha kokku lükata, pean mehest küll väga lugu kuid seekord läks miskit vist valesti, osa süü lasub siingi hüsteerilisel vaatajal.
Rääkivad loomad. Kellele saab siis see halba teha, kuid tundub et saab.
Dolittle tiritakse oma erak elust ähvarduste saatel välja, et ta kuninganna elu päästaks. Filmis oli kõike liiga palju , kordagi ei antud aega millegile, kellegile süveneda.
Minu jaoks oli kõvaks miinuseks see , et esimest kora kinos häiris tõsiselt see et eesti keeles filmile peale loeti. Ilma selleta oleks vast hinnang olnud punkti võrra kõrgem.
Lapsi ei saa huiata. Kui ikka haltuurat tehakse tajub ta selle ära.
Ma ei usu et Ed Murphy filmid mulle rohkem meeldiksid, pigem kui siis tahaks näha 1967 aasta raamatu truud versiooni.


No comments:

Post a Comment