Friday, January 18, 2013

We Bought a Zoo (2011)



http://www.imdb.com/title/tt1389137/

Ei meeldi nulle üldiselt lood ka kõige märkimisväärsemata inimeste elulugudest. Filmil tundub see sama vähe dokumentaalne nagu Transformerid. Aga kuna peategelase nimi sai pika aegse sõbra poisi nimeks siis tuli ka see lugu ära vaadata.
Kirjanik Benjamin kaotab oma naise..ja kahe lapsega üksikisa palub tegelikkuses oma ema ..et müü isakodu maha ja ostame loomaia. Kuradi jabur mõte kas pole. Miks peaks inimene endale ostma karu koos puuriga et teda siis kasida.
Film ise südamlik kogupere lugu ja Matt Damon suudab olla nunnu ..see teada. Kummikutes ja tunkedes ahvide eest hoolitsev Scarlett Johansen ka niimoodi ilus.
Pisut veel peoga juurde perefilmide ülekeeratud karaktereid. Hull šoti joodik. Suurepärane Haden Chruch. Maailma vingeima mõõdulindiga inspekteerija-rivaal.
Lapsed kes mängisid tuntud headuses Hollywoodi filmidest taaskord hästi. Dramaatikaga ja sisukuse väänamisega pisut ka ülekeeratud. Isa ja teismelise noormehe omavahelised karjumise stseenid kõlasid ebausutavalt ja paratamatult läbi tehtava kohustusena.
Muidu ilus laupäeva hommikune perefilm.






Benjamin Mee isiklikult.

No comments:

Post a Comment