Sunday, October 23, 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)




Harry Potteri viimane osa. Kas tõesti on see läbi. terve põlvkond noori koos Harryga raginal suureks kasvanud. Esimene osa tuli meil välja aastal 2001. 10 aastat..see on juba uhkemat tüüpi saaga.

Olekski nagu kuritegu käsitleda seda viimast kui ühte eraldi seisvat filmi.

Produktsioon oli siis teenud kõik et suudaks välja pigistada veel ühe kinoseansi ajasid meid saalist välja kutsusisd siis pool aastat hiljem tagasi ja näitasid loo lõpuni. Kas sellel oli ka sisuline, põhjendatud mõte. Vist ikka mitte. Ajalugu tehti vist küll sellega et tehti esimene Potteri film kus kordagi päike ei paistnud..ilm oli hall või oli öö..või oli udu. Mingi jama koguaeg.

Hämmastav oli see et mul ol filmi lõpuks kurivaim Voldemortist juba päris kahju. Nu mitte miski ei õnnestunud.Kuidas ta küll tahtid sisiseda läbi hammaste ja maailma enda kontrolli alla saada.

Autori oli ka raamatukirjutatud jagelus - selgituse kirjutanud..miks esivanemate võlukepp siiski Voldemorti käes ei töötanud see koht oli filmis esitletuna veel segasem ja nõrgem koht kui ta raamatus oli.. Inimene kes Potterit lugemata ja eelnevat vaatamata haarab kätte Dvd riiulilt viimase Potter teeb ikka väga halva kauba. Kunagi vist ka Mati Unt kirjutas sellise näidendi "Potteri lõpp" nu nüüd see on käes.


No comments:

Post a Comment