Saturday, October 22, 2011

Captain America: The First Avenger (2011)




Tühi lask koomiksi meeste poolt populaarsust koguda. Ameerika kaptne...
Samast katsest koorub välja kaks erinevat tegelast. Hea (kõhna poiss Brooklynist) ja halb (nazi ohvitser Baieri maalt). Kuri keda mängib meil Hugo Weaving on meie põlvkonna jaoks kindlasti legendaarse mr. Andersoni lõksus. Kuid tegu lastefilmiga..ega lapsed enam mäleta siukest retro laksu nagu Matrix.
Kogu stilistika loodud olema lahe..ja see töötab ka suht alati..nazid..oma prillide ja nahast kuhvitedaga. Maiivsed lennukid, kiivrid, saapad, mootorrattad.
Sama stilistas kasutati "Sky captaini" loos.. "Gentelmanide liigas"..pisut ka "Sin City" jne.
Kuhjatud olid soliidne näitleja grupp..kellest vanamehed Tommy Lee Jones ja Stanley Tucci tegidki oma töö kõige korralikumalt ja nagu mööda minnes ära.
Peakangelane loopis oma kilpi ja tagus sellega halbu pikali...ääh. Igav. On arenenud uus suund.. kunagi nuriseti et actionit napib. Uus suund on see et actionit on külluses kuid ei toimi enam.
Lõppu ilus muidugi silmaklapiga Samuel L. Jackson..kindlasti on sellel silmaklapil mingi seos tema tegelasega. Kuid mina eeldaks juba vandenõud et üks silm mehel puudu..niivõrd tihti jalutamas ta ekraanil silmaklapiga. Ja järgi tulemas ja robinal.
Kole

No comments:

Post a Comment