Wednesday, September 1, 2010

Centurion (2010)




Ei hakanudki seda filmi vaatama eriliste ootustega ja ega ootused-lootused mind ka eriti üllatanud ega ka alt vedanud.
Sisust..rooma sõdurid satuvad kuskil kolkas reeturluse ohvriks ja peavad oma 6 mehelise kambaga hakkama saama osavate-metsikute pärismaalastega.
Nagu sellistes loos juba kombeks jõuab pärale vaid valitud nägu. Ma isegi vist suudaks juba filmi alguses ennustada järjekorda mille alusel me vaprad sõjamehed otsa saavad.
Metsikuteks on germaanlase tüüpi karvaste kraedega mehed ja naised (kel muide väga "Emo look" ja meik), keda roomlased aastaid piinanud -keppinud-lõikunud. Põhilist vereimejat -tumma (osav lahendus inglis keelt mitte valdavale vene iludusele) mängis Olga Kurylenko.
Hirmsaid lugusid sellest mida roomlased teinud nendega muudkui täiustati ja tehti veel võikamaks ja siis need ise kraapisid kohutava julmuse kehastusena roomlastelt päid otsast ära. Nii et vahepeal oli vaataja pärast mures, sest ega ta teadnud kes inimlikum ja kelle poolt tuleks nagu olla.
Verd oli ohtralt varutud ja mõõgad olid väga teravad..mõõga vibutas tähendas kas kolju poolitamist , või jäseme eemaldamist. Ja verd lendas nagu verd täis imetud puugil. Kui ikka tõsisemaks madinaks läks hüppas ja värises kaamera korralikult et kehva mõõgakäsitlus oskust varjata.
Eks sest loost Säästuka dvd riiuli hitt saab.


No comments:

Post a Comment