Wednesday, December 5, 2012

The Dark Knight Rises (2012)



http://www.imdb.com/title/tt1345836/?ref_=fn_al_tt_1

Nolani triloogia viimane osa. Nolan on Gordon-Levitti mees..tegu kindlasti värskendava nähtusega Indie filmi ässa nöol klassikalises Hollywoodis. Ta oli seekord pandud tema jaoks mitte sobivasse osasse ja tuli sellest minu arust auga ka nüüd välja.
Batman ise aga kohgtub endasuguse maskis mehega kes ei suuda normaalselt rääkida. Batmani halbadel on loomulikult käes AK-47'ed.
Mõistmatuks jäi see et Batman madistab terve filmi teise hääl korisejaga ja lõpuks on vaja ikka vimka vaja sisse tuua et tegelikult oli ikka kurjem veel ka olemas. Milleks seda vaja oli? Sellel järgnes taas rida tekstilisi seletusi , et kes kelle poeg ja tütar on ja miks ta kedagi teist nii väga vihkab.
Tegu oli kindlasti triloogia nõrgima osaga. Sellega seoses jääb arusaamatuks üldine eufooria ja ülikõrged hinded.
See kuidas Gary Oldman kehva stsenaariumiga pusserdas ja oma tegelase tegevuse seletavad tektse juurde lisas. Veel juurde proogitud draama kuidas Alfred oma sisemist võitlusr't peab..kas jätta Batman maha , kelle elushoidmist ta oma primaarseks ülesandeks peab jne.
Maskis ja musklis tola oli tahumatu ja tüütu. Hästi sai hakkama catwoman. Kas tema tegelast sinna just vaja oli iseasi..aga Hathaway selgelt nautis seda mida ta teeb. Teine lemmik tegelane oli auahne politseiülem Matthew Modine.
Muusika..miskit seal oli ja saagis koguaeg kõrvus..häiris. Hea muusika on märkamatu või äratuntavalt meeldima hakkav.
Batman pole eöus nii paöju peksa saanud..ja lõpus olime tunnistajaks Robini sünnist-tekkest.
Ta ei olnud halb aga ma oleks tahtnud näha..ootasin paremat.





No comments:

Post a Comment