Friday, March 6, 2020

Rocketman (2019)

https://www.imdb.com/title/tt2066051/?ref_=nv_sr_srsg_0

Lillades kanasulgedes mees istub AA koosolekul maha ja laeb oma elu lagedale. I am rockstar.
Kellegile ei meeldi muusikalid. Mis muusikal võib saada , võib saada hinnangu et polnudki kõige halvem. Nii et igal juhul risk teha Elton Johnile muusikali stiilis lugu. Mis loo ja enamus üle keskmise muusikale päästab on irooniliselt öeldes muusika. Filmi olid valitud ikka väga head lood Eltoni meeletust nimekirjast ja peab tunnistama et neid nüüd hunnikus kuuldes on sealt ikka tulnud kotitäied head kraami. Muusikal pole ka kindlasti šanr mille puhul tasuks like asemel hate laduma hakata. Millegipärast on siin silme ees kaasa noorgutamas Baz Luhrmann.
Järjekordne näide nagu ka Freddy puhul, kui ikka nii palju antud ja eeldusteks jagada ei hoia sind miski pudelis. Olgu siis takistuseks visatud kange kaelaga isa, litsakas ema, sassis seksuaalne orientatsioon.
Rokkmuusikute elu meenutab nagu Vsevjovi ajaloo saadet, kus David kordab et ikka ja jälle tehakse samasid vigasid ja ikka jälle jõutakse samasse punkti tagasi. Usun et saa kehtib ka aastal 2020 , nagu oli see 1960 kus terve inmese mõistus ei pea sellise müra ja edu karusellile vastu ja haktakse ennast hävitama et natukesekski kõigest sellest korraks eemalduda. Ka tema sai lõpuks kaineks ,ega lõpetanud 33 liste surnud poppstaaride klubis. Hea et sai, muidu me näiteks ei teaks kes on noor geenius Ed Sheeran.
Rocketmanis polnud säravat tähte nagu Freddy-Malik kuid ometi jättis see tervikuna tugevama, parema ja ülevaatlikuma filmi mulje.
Kel kodus õhtu vaba pange käima (polegi teab mis kino film) ja las Elton laulab seda mis ta elu jooksul kirjutanud.



No comments:

Post a Comment