Saturday, September 15, 2012

Battleship (2012)

http://cdn.sheknows.com/articles/2012/05/battleship.png

http://www.imdb.com/title/tt1440129/


Minu halbade filmide festar jätkub. Liitu Navyga reklaamfilm. Ameerika lipp lehvib uhkelt ja kõrgelt. Ameeriklasi pole ka ju kunagi pariootlikuse puudumisest süüdistada saanud. Hawail suruvad kätt ameerika sõdur ja jaapanlasest sõjamees. Kui see peaks Pearl Harbori leppimisena mõeldud olema, siis kukkus see küll läbi.
Lõbusast biitnikust tehakse venna mahitusel sõdur. Vähe sellest ei olda ka selle tulemusega rahul, sest biitnik võiks olla veel kuivikum ja igavam sõdur ja rohkem oma venna sarnane. Isegi pruut (rinnakas proua kes on kehv näitleja , kuid proovib kompenseerida seda oma ameeriklaliku ilu ideaaliga) pole oma armastatuga rahul. Et miks küll mees ei suuda oma sõduri potensiaali ära kasutada. Kõik hakkab nahka kiskuma, kui peategelase õnneks saabuvad tulnukad.
Film on naiivne ja lollidele tehtud et hakkab tekitama vastupidist tunnet. Põlguse asemel tuleb muie kogu aeg suule. Kui veteranid Missouri laev-muuseumi käima panevad naerad juba sa südamest. Imetlen näitlejaid ekraanil, kes naerma ei pursanud. Ja tõsiste nägudega edasi pusserdasid.
Ainuke kes filmis õnnestunud olid ..olid jõhvhabemetega tulnukad.
Rihanna..jeesus küll. Tugev kuldvaarika nominent, kes see loll andis talle macho neegersõjard tsiki rolli. Lasku oma agent kohe lahti.
Jälle tuleb muie suule , kui meelde tuleb et unustasin kirjeldamata kibestunud titaan jalgadega veterani, Kes jõhvhabemetega maadleb oma puuet unustades.
Efektid oli..paukus ja mürtsus kõvasti. Ei saanud ära tüdida.
Parem selline aus käkk, kui punnitatud käkk.

http://static.guim.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2012/4/11/1334154656479/Battleship---Rihanna-008.jpg
http://www.the-editing-room.com/img/Battleship-Taylor-on-phone-angry.jpg
http://static.moviefanatic.com/images/gallery/battleship-alien.jpg

2 comments: